sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Marraskuuta mennäänMukavaa sunnuntai-iltaa! Katsotaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa ja huomasin Betweenilta saadun haasteen, kiitos siitä. Tartun siihen mielelläni, mutta ne kuvat sitten myöhemmin. Halusin kuitenkin laittaa muutaman kuvan nytkin. Valitettavasti olen kuvaillut tosi vähän. Lumet ovat nyt kaikki sulaneet eikä harmaita päiviä juuri huvita kuvata. 

Nämä kuvat ovat ajalta ennen vesisateita.

Kaupunkiin mennessä

Auringonlaskun jälkeen

Mukava lumipeite oli jo maassa ennen vesisateita.

Tässä ihan toisenlainen kuva. Kirkossamme oli Tuomas-messu. Tällä kertaa messussa laulettiin iskelmiä. Oli todella erilainen ja virkistävä messu. Huolella oli kanttori valinnut iskelmät, sopivat niin hyvin kirkkoonkin.

Sain olla haastattelemassa esikoiskirjailija Risto Pakarista Joensuun Suomalaisessa kirjakaupassa eilen lauantaina 16.11. Pakarisen kirja on Jonain päivänä Jennifer, tein juuri postauksen kirjasta kirjablogiini.

Joulun tunnelmaa kaupoissa
Mukavaa tulevaa viikkoa!

20 kommenttia:

 1. Kylläpä on lumet sulaneet vähäksi. Meilläkin täällä Kainuussa satoi vettä viikon loppupuolella, mutta tänään tuli lunta ihan huolella! Saa nähdä millainen sää on ensi viikolla.

  On ollut varmasti mukava messu! Ja tilaisuus kirjakaupassa!

  Tänään ostin ensimmäiset joululahjat. Että tällaisia kuulumisia tänne näin joulun lähestyessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululahjoja en ole vielä miettinyt lainkaan. Luulen, että lapsenlapsilta tulee aika tarkkojakin toiveita, ja hyvä niin, että saavat sitten mieleisiä lahjoja. Sää on meillä ihan plussan puolella. Harmaata on, auringosta ei ole tietoakaan. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Oi miten upeita kuvia, niin kaunista talvimaisemaa! Meillä niin odotetaan että sataisi tuota lunta, kun vihreä nurmi vaan pihalla paistaa:) Tuollainen messu on kivaa vaihtelua. Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin sää on nyt plussan puolella. Harmaata on, auringosta ei ole tietoakaan. Eli lunta odotellessa. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. On teillä ollut jo ihan talveakin. Voi kuinka kaunista.

  Meillä nyt pyristellään kohti Kiitospäivää ja sitten joulua. Vaikea uskoa, että vuosi alkaa olla kohta taas lopuillaan.

  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä oli jo talvi. Nyt lumet ovat sulaneet ja mennään plussan puolella. Harmaata on, aurinko piristäisi. Kiva oli käydä blogissasi.

   Poista
 4. Maisema on heti kauniimpi, kun lumi peittää sen! Tanssi tähtien kanssa on lempiohjelmani. Voi, kun jatkuisi vielä kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luminen maisema on todellakin kaunis. Nyt on harmaata eikä aurinkoakaan näy. Meilläkin katsotaan aina tanssiohjelma. Todella hyviä tanssijoita on siinä mukana.

   Poista
 5. Meillä ei ole ollut pitkään mitään valkoista maassa, vettä on tullut tihuttamalla. Aika on kulunut kyllä nopeaan mökillä lähinnä viikonloput. Televisiota emme juuri katsele, jotain joskus, mutta tämä kyseinen ohjelma ei kuulu niihin. Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on vettä tullut aika lailla ja siinä sitten menivät kaikki lumet. Aurinkoakaan ei näy. Mutta odotellaan, marraskuutahan tämä vasta on. Mukavaa viikkoa myös sinulle.

   Poista
 6. Ihanaa nähdä lunta. Oikein odotan että meillekin tulee. Toistaiseksi ollut vain jokunen hassu hiutalekerros parina päivänä.

  Kirjailijan haastattelu; sinähän olet julkkishahmo. Kivaa 🙂

  Onpa kauniit neilikat. 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luminen maisema on todella kaunis. Ainakin kun vertaa tähän harmaaseen, sumuiseen tämän päivän maisemaan. Aurinko olisi tervetullut. Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 7. Upeat kuvat.
  Uutta lunta meilläkin odotetaan, kun vesisade vei entiset.
  Kaikkea kivaa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, ihan lumetonta on meilläkin. Ja niin harmaata, kun aurinkoakaan ei näy.

   Poista
 8. Teillä on ollut pikainen talvikin, kaunista! Joulua odotellessa mukavaa marraskuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella pikainen oli talvi. Lumen toivossa mennään kohti marraskuun loppua.

   Poista
 9. Näissä kauniissa kuvissa näkyy vielä talvi, mutta onko ehtinyt sulaa pois? Meillä on lokakuun puolelta asti ollut lumi massa, oikeastaan jo aika paljon, mutta on oksilta varissut lämpöaallon mukana lumet, mutta maastossa on yhä paksulti.
  Valon pisaroita on hieno sanoitus, kirkossa kuultuna varmaan tuntuu vielä voimakkaammalta.
  Jään odottamaan sinivalkoisia kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaikki lumi on sulanut pois. Aika harmaata on, kun aurinkoakaan ei ole aikoihin näkynyt.

   Poista
 10. Kaunista maisemoo ol Joensuussakin vielä jokuaika sitten, nyt on lumet lähteneet meiltäkin ja järvestä jiätkin lähtöö. Tosiaan kutkuttava tilanne tanssii tähtien kanssa, kuka voiton nappovaa! Hyviä ovat kaikki tanssiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaunista oli kun oli hieman lunta. Nyt vaan odotellaan että saataisiin lisää lunta. Mutta tällä tavalla mennään kohti marraskuun loppua.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...