sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kevätpuuhia - Spring activities

Ajattelin, että jättäisin taimi-istutukset väliin tältä keväältä, mutta tässä sitä taas ollaan, eli kuinka ollakaan, sitä huomaa olevansa jälleen istutushommissa. Kohtuullista tämä on vielä hetkellä, saa nähdä miten asia vielä etenee. Tässä on pelargonia, miljoonakello, petunia ja basilika. Lisäksi krassia on kylvetty, mutta eivät ole itäneet.

Normal activities before the summer: Pelargonium, Petunia Million Bells, Petunia, Basil. Also seeds of Tropaeolum have been planted. Let's see if anything comes up.
    
                         


 Ihan hyvältä näyttää.
Looks good!
Rairuohoa pääsiäiseksi. - Ryegrass for Easter. 

6 kommenttia:

 1. Löysinpä tämän blogisi. Hyvältä näyttää. Jään seuraamaan ja kiitos, etää seuraat blogiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni seuraan blogiasi. Samalla tavalla, mukava kun olet seuraajani. Ollaan yhteyksissä. Hyvää pääsiäistä,

   Poista
 2. Noudatin heti kutsuasi, kiitos siitä! Onpa tehokkaalta vaikuttava blogi, minä vasta opettelen kaikkea, mutta innolla! Television puutarhaohjelmien lista oli oivallinen keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit seuraajaksi. Aika uusi minäkin näissä blogiympyröissä olen, perustin blogin viime marraskuussa. Kivaa tämä on. Ollaan yhteyksissä. Hyvää pääsiäistä.

   Poista
 3. Heipä vaan, sinulla petuniat ihan hyvässä vaiheessa :) Ja pelargoniat! Minä en saanut aikaiseksi pääsiäisruohoa, en tiedä miksi :( Kiva seurata muiden taimitouhuja, kun on samanlaiset ajatukset minullakin. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun liityit seuraajaksi. Ollaan yhteyksissä! Mukavaa pääsiäismaanantaita!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...