sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää - Happy Mother's Day

On ollut aivan ihana sää äitienpäivänä. Aurinkoa ja lämmintä, joten lähes koko päivä onkin vierähtänyt pihatöissä. Paljon saakin aikaiseksi kun kahdestaan tekee. Mies imuroi ja puhdisti auton, puhdisti grillin ja auttoi minua.

It has been fantastic weather on Mother's Day. Thus, we have spent almost the whole day in the garden - really enjoying. 

Ihanaa äitienpäivää!  
                                                       Happy Mother's Day!

On niin kiva, kun jo vihertää. Palautuu usko siihen, että kyllä se kesä tulee. Piha näyttää ihan erilaiselta kuin vielä pari viikkoa sitten.

 It is so nice when you can see something green in the garden. Still two weeks ago everything looked so gloomy. So, summer is just around the corner.
 
Tämä kokeilu onnistui. Meillä on takapihan läheisyydessä paljon mäntyjä ja neulasia tulee ihan mielettömästi. Laitoin mattoja yms. talonvieruskiveyksille talven ajaksi. Lopputulos on hyvä - ei neulasia.
 This experiment was successful. We have lots of pines in the backyard and therefore, also lots of needles. I covered the stone edges of the house with rags etc during the winter and the result is excellent - no needles.

Öljysin puutarhakalusteet.
                                                    Garden furniture ready for the summer.
Lakkasin tämän Claes Ohlssonilta ostetun kukkatelineen. Aion laittaa telineen kasvimaalle yrttitelineeksi.
 I varnished the flower stand. In our garden, this stand is for herbs.

Muutimme ruusupensaan uuteen paikkaan.
                                   A rose bush was placed in a new place.
 
Putsasin suihkulähteen. Täytettiin se sitten vedellä ja testattiin, toimiiko se vielä. Hyvältä näyttää!
 I cleaned the fountain. It works!

Ihanaa kevättä kaikille!
                                                         Have a wonderful spring!

19 kommenttia:

 1. Kiitos myös sinne sinulle Anneli oikein iloista äitienpäivää Teillä onkin hyvin kaunista siellä,ja olet ollut hyvin ahkera :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkerana. Päivä oli alkuunsa kaunis, mutta nyt lupailee sadetta. Tämä kevät näyttääkin vahvasti sellaiselta, että vuoroin sataa vuoroin paistaa.

  VastaaPoista
 3. Kevät etenee, pihapuuhat samoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. On se vaan niin mukava touhuta pihahommissa ja saada nähdä, mitä saa aikaiseksi.

   Poista
 4. Teillähän on touhuttu kaikenlaista kesää odotellessa :) Minä taidan käydä rikkiksien kimppuun heti aamulla.. Hyvää ja touhukasta alkavaa viikkoa sinulle Anneli A :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pihassa on kiva touhuta varsinkin, jos aurinko paistaa. Mukavaa viikkoa myös sinulle Tuulikki!

   Poista
 5. Ompas teillä ollu touhukas päivä... Varsinki näin keväällä puutarha muuttuu aiva silimis. Illalla on aiva erilaasta ku aamulla. Ei sitä kaikki usko, mutta nii se vaa on. Tua mattosysteemi vähentää siivousta tosi palio. Täälä lännes on ollu suht märkä kevät. Jos jotaki hyvää, eipä tartte kastella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, puutarhan ilme muuttuu päivittäin - ja aina parempaan suuntaan. Meillä oli eilen todella aurinkoinen ja lämmin päivä, mutta nyt taitaa tulla sadesää. Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 6. Onpa pihallasi kaunista! Katselin muuten tuota samaa hyllykköä "Clasulla" ja siitä edelleen haaveksi - hyvä idea tuo lakkaus.

  Mikä muuten tuo pieni tuuhea riippapuu on? Meillä on kotipihalla riippapihlaja, mutta sinun puusi näyttää ihan toisentyyppiselle...

  Kiva blogi sinulla! Tulen toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Marri kun kävit. Riippapuu on riipparaita. Se on aika hauska; se ei kasva pituutta, ainoastaan tuuheutuu leveyssuuntaan. Se on ollut meillä kolme vuotta ja ollaan oltu tyytyväisiä.
   Tervetuloa toistekin ja mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 7. Näin keväällä puutarhan hoidosta saa paljon uutta energiaa. On niin mukavaa kiertää puutarhaa aamuisin ja katsoa kasvun ihmettä. Näin varmasti sielläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Aamulla on kiva kiertää puutarha ja tehdä sitten sama kierros illalla. Tuntuu että jo yhden päivän aikana kesä etenee.

   Poista
 8. Aii ihanaa, sieltä se kesä tulee! Kukat jo kukkii :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...