maanantai 29. kesäkuuta 2015

Onnistunut Avoimet puutarhat -teemapäivä - Successfull Open Gardens

Avoimet puutarhat -teemapäivä oli sunnuntaina 28.6. Meidänkin puutarhamme oli avoinna noin 400 muun puuntarhan ohella. Päivä oli onnistunut. 

The day of Open Gardens was last Sunday 28 June. Also our garden was open for visitors. The day was very successful.

Joensuussa oli avoinna vain neljä kotipuutarhaa. Olimme mainostaneet puutarhojamme melko tehokkaasti. Pohjois-Karjalan radio haastatteli minua ja Karjalaisessa oli iso juttu puutarhoista etukäteen. 
 In Joensuu, there were only four home gardens open for visitors. We tried to advertise the event in many ways. The local radio interviewed me and moreover, in the local newspaper there was an article on open gardens.

Tilaisuus alkoi klo 12. Silloin satoi, vaikka sadetta ei säätiedostusten perusteella pitänyt tulla lainkaan. Onneksi sade loppui melko pian ja loppupäivän sää oli hyvinkin aurinkoinen. 
 At first the weather was rainy and then the sun started to shine and the rest of the day was sunny and warm.

Vierailijoita oli vieraskirjan mukaan 280. Suurin osa vierailijoista oli Joensuusta ja muualta Pohjois-Karjalasta. Päivä oli oikein mukava, vierailijat olivat innostuneita, kommentoivat ja kyselivät kaikenlaista. Eniten keskustelua tulee perennoista. Samoin aurinkokennoilla toimivat suihkulähteemme herättivät ihastusta. 
 There were 280 visitors in our garden. Most people were from North Karelia. The day was very nice; people commented and enquired about many things, mainly on flowers.

Tässä vielä  iki-ihanat unikot.

Very beautiful Papaver pseudoorientale.

6 kommenttia:

 1. Kiitos! Oli mukava käydä teillä :) Kyllä on mukava nähdä ihan livenä paikkoja ja teillä oli kyllä katsottavaa paljon. Niitä pieniä aurinkotoimisia suihkulähdepumppuja olisi kyllä kiva saada jostain ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli Emilie kun kävit ja kiva oli tavata. Moni kyseli noita suihkulähdepumppuja.

   Poista
 2. Hienoa, että kuulut niiden rohkeiden joukkoon, jotka avasivat puutarhansa yleisölle sunnuntaina. Mekin kiersimme kaiken kaikkiaan kolmessa eri puutarhassa Kanta-Hämeen alueella ja päivä oli todella onnistunut. Tuo on sellainen tapahtuma, että siitä saa paljon kivoja muistoja paitsi yleisö niin myös varmasti te kaikki ns. näytteilleasettajat. :)

  VastaaPoista
 3. On se mukava tapahtuma olla mukana. Kiva esitellä puutarhaansa ja kiva jutella muiden puutarhaihmisten kanssa. Voin suositella osallistumista.

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla, että oli onnistunut päivä:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...