tiistai 28. maaliskuuta 2017

Rakas tyttäremme on poissa

Rakas tyttäremme Krista, 30 vuotta, menehtyi eilen äkilliseen sairauskohtaukseen. 

Näin Lukutoukan kulttuuriblogi on vaiennut. Kirjojen ja blogin kautta Krista löysi tarkoituksen lyhyelle elämälleen. Lukutoukan kulttuuriblogi jää lukijoiden luettavaksi ihanan Kristamme muistoksi.


Kaipuumme on suuri ja sanaton.

Anneli ja Kari Airola, Kristan vanhemmat

212 kommenttia:

 1. Otan osaa suureen suruunne♥

  Voimia teille!

  VastaaPoista
 2. Syvä osanottoni perheenne suureen suruun. Seurasin hiljaisena jäsenenä Lukutoukan kulttuuriblogia viime keväästä alkaen ja ihailin kovasti Kristan rohkeutta puhua vaikeista asioista, sairaudestaan ja silti samalla hänelle rakkaista kulttuurista ja kirjoista niin valoisasti ja ilolla. Maailmasta on poistunut kaunis ja ihana sielu tähdeksi taivaalle.

  VastaaPoista
 3. Otan osaa suruunne. Krista oli ihana ja aktiivinen kirjallisuuden ja lukemisen tuoman valon ja voiman puolestapuhuja. Tarinoista ja kirjoista innostunut kirjabloggaajaystävä. <3

  VastaaPoista
 4. Anneli ja koko perhe, syvä osanottoni suureen menetykseenne ja suruun. Minulla oli ilo tutustua Kristaan blogin myötä, hän toi paljon valoa kirjarakkaudellaan.

  Paljon voimia koko perheelle. ♥

  T. Lumiomena-blogin Katja

  VastaaPoista
 5. Otan osaa <3 Paljon voimia teille läheisille.

  Krista oli hyvin t ärkeä osa kirjabloggaajien yhteisöä. Meitä on monta, jotka jäämme kaipaamaan häntä.

  VastaaPoista
 6. Otamme osaa. Iso menetys meille kaikille. Krista oli niin valoisa ja iloinen ystävä. Juuri Jyväskylässäkin mahtavia kirjakeskusteluja. t. Lassi, Niina & perhe (Myllylahti)

  VastaaPoista
 7. Otan osaa suruunne.
  Jään kaipaamaan tytärtänne. Olen tutustuntt häneen blogin ja twitterin kautta, ilo oli minun puolellani, että olen saanut hänet myös tavata muutamia kertoa. <3 Voimia kaikille läheisille. <3

  VastaaPoista
 8. Otan osaa suruunne! <3 Voimia teille! Oli ihanaa nähdä Krista juuri viikonloppuna kirjamessuilla - ja oli mukavaa nähdä myös sinut. Ei mitenkään olisi osannut arvata, että se jää viimeiseksi tapaamiseksi. Uskon, että tämä on varmasti suuri menetys kaikille kirjabloggaajille. Onneksi Kristan blogi jää kuitenkin elämään kauniiksi muistoksi hänestä. <3

  T. kirjabloggaaja Anna

  VastaaPoista
 9. Krista muistutti usein miten paljon lukemista voikaan rakastaa. Oli Krista todella ilo tavata kirjatapahtumissa ja jutella!
  Voimia perheelle. T: Lukupino-blogin Simo

  VastaaPoista
 10. Voi luoja, tämä pysäytti kyllä päiväni. Anneli, sanoja ei ole, mutta lämmin osanottoni koko sydämestäni. ❤️ Tapasin Kristan ensimmäisen kerran juuri viime kuussa. En voi uskoa että hän on poissa. Toivon kaikkia maailman voimia sinulle ja kaikille Kristan läheisille suuren surunne keskellä.

  VastaaPoista
 11. Ei voi olla totta! Krista oli kirjablogimaailman suuri sydän.

  Osanottoni suureen suruunne!

  Terveisin Omppu
  (olen Anneli se, jonka tapasit Ateneumin kahvilassa ennen Finlandia-palkintojen jakotilaisuutta viime vuonna)

  VastaaPoista
 12. Otan osaa suruunne. <3 Kiitos Krista lukemisen ja kirjoittamisen ilon levittämisestä ja lämpimästä sydämestäsi. Lepää rauhassa. <3

  VastaaPoista
 13. Otan osaa suruun. Tämä on suuri menetys meille kaikille, jäämme kaipaamaan iloista ja rohkeaa Kristaa.

  VastaaPoista
 14. Tämä uutinen kyllä pysäytti kun Krista oli tosiaan kirjablogiyhteisössä niin keskeinen, positiivinen ja energinen.
  Osanottoni ja voimia perheelle.

  VastaaPoista
 15. Voi ei Anneli, nyt tulee itku. Krista oli niin ihana ja positiivinen persoona, valopilkku meidän kirjabloggareiden joukossa.

  Lämmin osanottoni Anneli. Voimia suureen suruunne.

  VastaaPoista
 16. Otan osaa suureen suruunne. Tapasin Kristan vain kerran, viime syksynä Helsingin kirjamessuilla, mutta hän jäi pysyvästi mieleeni valoisana, avoimena ja hienona ihmisenä. Maailma ja myös kirjablogimaailma menetti paljon.

  VastaaPoista
 17. Otan osaa ♥ Iso halaus sinulle ja voimia koko perheelle. Nyyh.

  VastaaPoista
 18. Syvä osanottomme. Meiltä molemmilta. Voimia tulevaan.

  VastaaPoista
 19. Suuret osanottomme. Krista oli positiivinen ja suuri osa kirjabloggaajayhteisöä. ♥ Tapasimme Kristan Helsingin kirjamessuilla viime vuonna ja hän jäi mieleen todella positiivisena ihmisenä.
  Tiia ja Tommi

  VastaaPoista
 20. Osanottoni suureen suruunne voimia koko perheelle.♥

  VastaaPoista
 21. Miten järkyttävä ja surullinen uutinen. Krista on niin tärkeä osa blogiyhteisöämme.
  Osanottoni suuressa surussa koko perheelle ja voimia jokaiseen päivään. ❤️

  VastaaPoista
 22. Osanotto valtavaan suruun. Krista jäi mieleeni aitoudessaan ja valoisuudessaan.

  VastaaPoista
 23. Kristan tapaamisesta ja hänen bloginsa lukemisesta tuli aina valoisalle mielelle. Osanottoni koko perheelle.

  VastaaPoista
 24. Otan osaa suruun ja toivon voimia luopumiseen. Kristan kannustavalla, kirjallisuuden ja lukemisen iloa levittävällä äänellä oli merkitystä minullekin. t. Pauliina Vanhatalo/Veera Vaahtera

  VastaaPoista
 25. Lämmin osanottoni perheelle. Kristan blogi teki iloiseksi.

  VastaaPoista
 26. Osanottoni suunnattomaan suruunne.

  VastaaPoista
 27. Osanottoni koko perheelle. En koskaan tavannut Kristaa, mutta oli ilo seurata hänen suurella sydämellä kirjoittamaansa blogia ja aktiivista osallistumistaan kirjablogimaailmaan.

  VastaaPoista
 28. Istuimme Kristan kanssa vielä sunnuntaiaamuna Jyväskylän Kirjamessujen kirjakahvilassa ja puhuimme elämästä. Jään kaipaamaan hänen valoisaa olemustaan ja otan osaa suruunne.

  VastaaPoista
 29. Täysin käsittämätön uutinen, eihän se ollut kuin toissapäivänä kun yllätyin iloisesti tajutessani että sehän oli Krista joka soitti radioon ja jutteli kirjamessuista... Koskaan en ehtinyt häntä oikeasti tavata, mutta löytynyt elämänilo hehkui kauas ja Kristan innostuksesta on aina tullut hyvä mieli. Osanottoni.

  VastaaPoista
 30. Ihana, valoisa ihminen on poissa. Otan osaa suruunne.

  VastaaPoista
 31. Otamme osaa suruun. Kaipaamme Kristaa ja hänen valoaan.

  Ulla ja Joppe

  VastaaPoista
 32. Lämmöllä Kristaa muistaen, Tuija Lehtinen

  VastaaPoista
 33. Osanottoni suureen suruunne! Toivon teille paljon voimia surun läpi kulkiessanne! <3

  VastaaPoista
 34. Osanotto, Krista teki tärkeää työtä. Hyvin surullinen uutinen.

  VastaaPoista
 35. Osanottoni suureen suruunne. En koskaan Kristaa tavannut, mutta hänen bloginsa toi minulle iloa lukuisat kerrat. Kun menetin äkillisesti läheiseni, huomasin ajan kanssa kuinka suru muuttui taakasta matkatavaraksi, jota kantaa mukanaan ilman että se painaisi kumaraan. Eikä ihmissuhde lopu kuolemaan, keskustelu vain muuttaa muotoaan toisenlaiseksi. Ihmeekseen sitä huomaa edelleen kuulevansa menetetyn äänen menneisyydestä kommentoimassa ihan arkisiinkin asioihin, ja tietää, että hän on yhä läsnä muistoissa, aina. – Hanna

  VastaaPoista
 36. Pysähdyttävä viesti - kuinka arvaamaton on elämä. Lämmin osanottoni valtavaan suruunne, olkoon teillä voimia kestää tämä ja säilyttää kauniit muistot aarteena!

  VastaaPoista
 37. Otan osaa suruunne. Kristan positiiviset Instagram -päivitykset ja kivalla tavalla kirjoitettu blogi saivat aina oman mielenkin piristymään.

  VastaaPoista
 38. Järkyttävä uutinen. Kristan blogia on ollut ihana lukea. Osanotto omaisille suuressa surussa.

  VastaaPoista
 39. Osaanottoni. Olen järkyttynyt....

  VastaaPoista
 40. Syvä osanottoni suureen suruunne. Tutustuin Kristaan kirjapiireissä, ja hänen kannustavat sanansa olivat hyvin merkittäviä. Meidän oli tarkoitus tavata monta kertaa uudelleen, mutta toisin kävi. Musertava uutinen. Toivon voimaa kaikille omaisille. Krista oli aivan ihana ja valoisa ihminen.

  VastaaPoista
 41. "Kerran sammuvat kaikki tähdet / mutta ne loistavat aina pelkoa vailla". Sellainen Krista tuntui olevan. Jään kaipaamaan hänen aurinkoista asennettaan, empaattisuuttaan, omistautumistaan.
  A. N.

  VastaaPoista
 42. Kertakaikkisen pysäyttävä tieto. Krista on ollut valoa tuova jäsen niin kirjablogiyhteisössä kuin kirjaväen keskuudessa laajemminkin. Oli ilo ehtiä tavata hänet pari kertaa kirjatapahtumissa, ikävä jää. Lämmin osanotto suruunne.

  VastaaPoista
 43. Tutustuin Kristaan kirjabloggaamisen myötä ja tapasimme sittemmin kirjamessuilla. Ihana ja pirskahteleva persoona, Kristalliksi häntä kutsuin. <3

  Osanottoni ja lämmin halaus omaisille.

  VastaaPoista
 44. Kristan blogia oli ilo lukea ja rakkaus kirjoihin välittyi. Pari kertaa ehdin hänet kohdatakin kirjatapahtumissa. Osanottoni.

  VastaaPoista
 45. Osanottoni suureen suruunne! Muistan lämmöllä Kristaa, jonka rakkaus kirjoihin näkyi kaikessa. Voimia ja jaksamista.
  - Jutta Tynkkynen

  VastaaPoista
 46. Kuinka surullinen uutinen. Otan osaa valtavaan menetykseenne.

  VastaaPoista
 47. Krista teki suomalaiselle kirjalle ja lukemiselle suuria tekoja. Hänen poismenonsa järkyttää koko suomalaista kirjayhteisöä. Osanottoni perheelle.

  VastaaPoista
 48. Pysäyttävä suru-uutinen. Sain tutustua Kristaan vasta alkuvuodesta ja puhuttiin heti samaa kieltä. Paljon osanottoja ison menetyksen vuoksi.
  Mika K

  VastaaPoista
 49. Anneli ja Kari, syvä osanottoni. Aina kun Kristan kanssa tapasimme, halattiin ja oltiin iloisia. Niin iso menetys meille ja kirjaystävien laajalle joukolle tässä maassa. Kyynelin tätä kirjoitan ja toivotan teille voimia ja Kristalle lämpimiä ajatuksia sinne jonnekin.

  VastaaPoista
 50. Otan osaa suruunne.
  Sain tutustua Kristaan blogin ja Twitterin kautta. Kristan rakkaus kirjoihin ja hänen merkityksensä kirjayhteisölle on valo, joka jää.

  VastaaPoista
 51. Lämmin osanotto syvään suruunnee! <3

  VastaaPoista
 52. Anneli ja koko perhe, otan osaa suureen suruunne <3

  Tapasimme Kristan kanssa kerran Helsingin kirjamessuilla ja heti halasimme. Pidimme yhteyttä myös chatissa ja tietenkin jaoimme kirjaelämäämme.

  On allain avaruus ja
  tähtipolku kauas vie.
  On toinen tie.
  On tähtiaika uus ja
  taivaansini määränpää,
  kun pilven portaisiin
  vain kevyt jälki jää.

  - H.Blake - (suomennos T.Sammalkorpi)

  VastaaPoista
 53. Lämmin osanotto suureen suruunne. Krista oli ainutlaatuinen, lämmin ihminen, jota monet jäävät ikävöimään.

  VastaaPoista
 54. Olipa pysäyttävää. Osanotot suureen suruunne! Tutustuimme Kristan kanssa jo lapsina rantakylässä ja muistan, että leikimme yhdessä usein. Viime vuosina on ollut ilo seurata Kristan iloa ja positiivisuutta blogin kautta. Voimia teille kaikille läheisille ❤

  VastaaPoista
 55. Osanottoni teille.

  Ritva Holmström / Sitruuna Kustannus

  VastaaPoista
 56. Osanottoni suruunne ❤️ Opiskelimme aikoinaan yhdessä ja Krista oli aivan ihana ystävä. Onnekseni yhteys pysyi ja seurasimme toistemme elämää facen ja blogien kautta. Tämä kyllä pysäytti, vaikea ymmärtää miksi toiset joutuvat lähtemään niin aikaisin. Olen kuitenkin iloinen että Krista löysi oman juttunsa, kirjat. Voimia teidän perheelle!

  VastaaPoista
 57. Krista oli mahtava tyyppi, jota kirjailijatkin varmasti jäävät kaipaamaan. Harva niin paljon ja auringon palolla kirjoja ja lukemista osaa rakastaa kuin hän.

  VastaaPoista
 58. Syvä osanottomme! Anne ja Olli Patrikainen

  VastaaPoista
 59. Lämmin osanotto ja voimia suruun ��

  VastaaPoista
 60. En ehtinyt Kristaa koskaan tapaamaan mutta tutustuin häneen täällä kirjablogistien virtuaalimaailmassa. Jään kaipaamaan iloista ja positiivista Kristaa! Lämmin osanottoni Kristan perheelle. /Mari

  VastaaPoista
 61. Lämmin osanotto suureen suruunne. Krista oli ainutlaatuinen, upea ihminen. -Katariina

  VastaaPoista
 62. Osanotto. Kristalla oli ainutlaatuinen kauniisti sanomisen taito.

  VastaaPoista
 63. Surullinen uutinen, itku tuli. Krista oli ihana, lämmin ja positiivinen ihminen, jonka rakkaus kirjoihin oli inspiroivaa. Lämmin osanottoni suureen suruunne, Kristan muisto elää. <3.

  VastaaPoista
 64. Osanotto omasta ja Perheentalon henkilökunnan puolesta.

  VastaaPoista
 65. Krista oli juuri se kirjabloggaja, joka sai minut aloittamaan oman pienen kirjablogin. Lämmin, ihana, kirjoja rakastava ihminen – sellainen kuva välittyi hänen teksteistään. Ikuinen muisto. Osanotto suuressa surussa läheisille.

  VastaaPoista
 66. Minttu Nikkilä, Gummerus28. maaliskuuta 2017 klo 13.15

  Koko Gummeruksen väeltä lämmin osanotto kaikille Kristan läheisille ja voimia suuressa surussa! Yhteistyömme Kristan kanssa oli läheistä ja mutkatonta, hänellä oli aina jokin positiivinen kommentti lukemastaan kirjasta. Kristasta välittyi todellinen rakkaus kirjoihin ja lukemiseen.

  VastaaPoista
 67. Lämmin osanottoni suureen suruunne.

  " Kun aika mennä on
  hyväilevät ikuisuuden lempeät tuulet
  tähtipölyn jättämät kaaret ovat äärettömyys

  kun aika mennä on
  avautuvat hiljaisuuden kauneimmat portit "

  VastaaPoista
 68. Mitä lämpimin osanottoni suruunne. Sain ilon tavata Kristan useamman kerran, valoisa ja ihana persoona.

  VastaaPoista
 69. Lämmin osanotto suruunne. Tyttärenne oli kirjallisuuden ystävien kirkkain tähti.

  VastaaPoista
 70. ❤️ Kaunis ajatus ja kunnianosoitus jättää Kristan kirjablogi paikalleen ❤️

  Voimia teille 🌿

  VastaaPoista
 71. Ei ole oikein sanoja. On vain hämmästyneisyys, suru ja ikävä.
  Otan sydämestäni osaa suureen suruunne!

  Terv. Mustikkakummun Anna (eli Sivosen Juhan sisko Elina - tapasimme kerran lentokentällä ja vasta myöhemmin tajusin, että olette Kristan vanhemmat)

  VastaaPoista
 72. Anna / Jyväskylän kirjamessut28. maaliskuuta 2017 klo 14.06

  Jyväskylän kirjamessujen porukalta lämmin osanotto omaisten ja läheisten suruun ja voimia näinä raskaina aikoina. Juuri viime viikonloppuna katselin, kun Krista esiintyi kirjamessujen lavalla niin valoisana ja innokkaana kirjallisuuden ystävänä – elämä tosiaankin on arvaamatonta. Krista oli meille messuväelle korvaamaton kontakti kirjabloggaajayhteisöön, ja häntä jäädään kaipaamaan.

  VastaaPoista
 73. Osanotto suureen suruunne. Krista oli todellinen lukuilon lähettiläs, joten hänen poismenonsa on menetys paitsi kirjabloggaajille, myös suomalaiselle kirjallisuudelle.

  - Maria Carole

  VastaaPoista
 74. Olen järkyttynyt ja sanaton. Kyyneleet valuvat poskilleni, vaikka en edes ehtinyt koskaan tavata Kristaa. Pelkästään hänen blogistaan sai niin paljon. Hän vaikutti ihanalta ihmiseltä. Olin toivonut, että joskus tapaisin hänet ja voisimme jakaa joitain yhteisiä kokemuksia. Tiesin, että hän oli menossa Jyväskylän kirjamessuille ja itsekin melkein lähdin sinne. Enpä tiennyt, että se olisi ollut ainoa tilaisuuteni tavata hänet...

  Miksi juuri Krista? Miksi niin nuorena? En voi edes kuvitella teidän suurta suruanne. Lämmin osanottoni ja halaukseni teille!

  VastaaPoista
 75. Lämmin osanotto. Voimia suureen suruunne.

  VastaaPoista
 76. Lämmin osanotto suruunne. Tapasin Kristan vain kerran, mutta kävimme hänen kanssaan keskusteluja hänen bloginsa kautta. Aivan hurmaava ihminen, jota minäkin jään kaipaamaan. Voimia teille!

  VastaaPoista
 77. Lämmin osanotto suureen suruunne, voimia kaikille.

  VastaaPoista
 78. En tiedä hävisikö edellinen kommenttini, mutta otan osaa koko sydämestäni <3 Hyvästi, rakas Krista!

  VastaaPoista
 79. Lämmin osanotto suruunne. Tapasin Kristan Jyväskylän kirjamessuilla lauantaina, kun hän teki haastattelua kirjailijantyöstäni blogiinsa. Onneksi sain tilaisuuden kiittää häntä hänen kirjabloggauksistaan, joilla hän kannusti minuakin työssäni. Hän kertoi jäävänsä odottamaan seuraavaa kirjaani. Säilytän palan hänen valoaan ja kirjarakkauttaan sydämessäni.

  VastaaPoista
 80. Osanotto suruunne. Suru kestää aikansa, se takaa nousee muistot jotka jäävät elämään.

  VastaaPoista
 81. Lämmin osanottoni suruunne. Toivon teille jaksamista ja voimia.

  VastaaPoista
 82. Osanottoni suruunne. Vasta sunnuntaina halasimme toisiamme ja suunnittelimme, mitä upeaa vielä tekisimmekään yhdessä ja kirjan hyväksi. Olemme kaikki menettäneet joukosta rakkaimman. Pasi Luhtaniemi, Suomi lukee.

  VastaaPoista
 83. Olen sanaton. Otan osaa perheenne suruun.

  VastaaPoista
 84. Voi, lämmin osanotto suruunne ❤

  VastaaPoista
 85. Käsittämätön suru! Osanottomme suruunne ja jaksamista hetki kerrallaan.

  VastaaPoista
 86. Järkyttävä uutinen, tätä on vaikea tajuta ja vielä vaikeampi hyväksyä. Krista oli harvinaislaatuinen ihminen, hän säteili ympärilleen iloa ja valoa niin netissä kuin tosielämässäkin, tapasimme pari kertaa kirjamessuilla. Hänen blogi- ja Facebook-jutuistaan tuli aina hyvälle tuulelle.

  Toivottavasti te vanhemmat ja muut läheiset saatte voimia siitä, että surua jakaa kanssanne näin suuri joukko ihmisiä, joihin Krista teki lähtemättömän vaikutuksen. Lämpimiä ajatuksia ja jaksamista teille!

  VastaaPoista
 87. Lämmin osanotto.
  Ehdin tuntea Kristan vain vajaan vuoden, mutta juuri hän oli ensimmäinen, joka toivotti minut tervetulleeksi kirjabloggaajien yhteisöön. En usko, että tunnen toista yhtä suurella sydämellä varustettua ihmistä ❤ Krista välitti niin kirjoista kuin ihmisistä. Häntä jää moni kaipaamaan.

  T. Suvi / Pauline von Dahl -kirjablogista

  VastaaPoista
 88. Lämmin osanottoni suureen suruunne.

  VastaaPoista
 89. Osanottoni suruunne. Voimia ja jaksamista koko perheelle <3

  VastaaPoista
 90. Otan osaa suureen suruunne. Aale Tynnin Linnunpesä runo tuli mieleeni...

  VastaaPoista
 91. Käsittämätön, järkyttävä uutinen.Kirjoittelimme silloin tällöin viestejä ja nautin hänen bloginsa lukemisesta. Olin niin iloinen tapaamisestamme lauantaina ja Kristan välittömyydestä ja aurinkoisuudesta. Ne halaukset jäävät mieleen aarteina. Voimia teille suureen suruunne.

  VastaaPoista
 92. Lämmin osanotto suureen suruunne.

  Krista oli ihailtavan positiivinen ja välitön persoona, joka jäi lähtemättömästi mieleen. <3

  Maija

  VastaaPoista
 93. Elämä on liian lyhyt huonoille kirjoille oli Kristan motto, jota tulen kantamaan mukanani.RIP.
  "Kun hän on mennyt, hän ei ole poissa, vaan asuu sydäntemme hiljaisuudessa." Surussanne myötäeläen.

  VastaaPoista
 94. Otan osaa suureen suruunne. Suru koskettaa meitä kaikkia täällä blogimaailmassa. Krista oli avoin ja positiivinen henkilö ja todella ahkera ja kannustava blogiystävä. Hän toi sitä itsekin esille, että ei halua tuottaa kenellekään mielipahaa, vaan haluaa kertoa aina asioiden hyvät puolet. Hymyhuulet valaisivat hänen kuviaan ja tekstistä nousi esille hänen positiivisuutensa. Kaipaan Kristaa todella paljon ♥

  VastaaPoista
 95. Osanottoni.

  Oli ilo melkein päivittäin lukea Kristan innostunut kuva ja kirjoitus uudesta kirjasta ja päivästä.
  Ei voi millään tajuta, että kaikki ei jatku enää. Voimia.

  VastaaPoista
 96. Osanottoni ja halaus.

  VastaaPoista
 97. Osanottoni ja voimia teille näihin päiviin.

  VastaaPoista
 98. Lämmin osanottoni ja voimia teille ♥

  VastaaPoista
 99. Osanottoni suureen suruunne! Voimia!

  VastaaPoista
 100. Otan osaa suruunne. Olen Kristan blogikaveri. Kristan kirjoituksista välittyi hyvä ihminen.

  VastaaPoista
 101. Otan osaa suureen suruunne ja toivon teille voimia arkeen surun keskellä. <3

  VastaaPoista
 102. Osanottoni suureen suruunne. Kristan positiivisuus, hyväksyvä asenne ja intohimo kirjoihin ovat koskettaneet varmasti meitä kaikkia, jotka olemme olleet tekemisissä hänen kanssaan joko blogin kautta tai kasvotusten. Ihana valoisa persoona, jota tullaan kaipaamaan!

  VastaaPoista
 103. Kristan ilo jää elämään. Lämmin osanottoni sanoin kuvaamattomaan suruunne. ❤

  VastaaPoista
 104. Järkyttävä uutinen pysäytti kesken arjen kiireiden. Ystävä on poissa, suru sanaton. Lämmin osanottoni teille, Kristan omaiset. Oli ilo saada tutustua Kristaan, aitoon kirjojen ja lukemisen ystävään.

  VastaaPoista
 105. Otan osaa suruunne <3 Kaipuu on varmasti valtava. Voimia koko perheelle <3

  VastaaPoista
 106. Äkkiä suru tulee. ♥ Osaa ottaen suureen suruun!
  Juuri eilen liityin lukijaksi hänen blogiinsa, kun luin postauksesi Jyväskylän reissulta.

  VastaaPoista
 107. Järkyttävä uutinen. Osanottoni ja voimia teille ♥

  VastaaPoista
 108. Otan osaa suruunne. Tutustuin Kristaan kirjablogin kautta. Hän oli hyvin kannustava ja lämmin ihminen, joka rakasti lukemista ja kirjoja.

  VastaaPoista
 109. Paljon voimia teille ja Kristalle hyvää matkaa. <3

  VastaaPoista
 110. Voi miten surullsta! Krista oli blogissaan niin innostunut kirjoista ja myönteinen. Voimia, lohdutusta teille läheisille.
  Paula / kirjan pauloissa -blogi

  VastaaPoista
 111. Aurinkoista, rohkeasti omaa kirjapolkuaan kulkenutta blogitoveria lämmöllä muistaen otan osaa suureen suruunne.

  VastaaPoista
 112. Otan osaa suureen suruunne! Tapasin Kristan muutaman kerran kirjatapahtumassa ja meillä oli mukavaa jutella yhdessä. Viivi / Värikäs Päivä lastenkirjablogi

  VastaaPoista
 113. Lämmin osanottoni suureen suruunne. Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 114. Otan kovasti osaa teidän suureen suruunne.

  VastaaPoista
 115. Otan osaa suruunne. Krista lukutahti oli käsittämättömän nopea, ja blogi päivittyi vauhdilla. Jään kaipaamaan.

  Tiia Oikarinen

  VastaaPoista
 116. Otan osaa suureen suruunne. Ehdin tavata Kristan kerran viime syksynä Helsingin kirjamessuilla. Kristasta välittyi lämpö ja aito ihminen. Voimia ja jaksamista teille surun keskelle.

  VastaaPoista
 117. Osanottoni suureen suruunne.Jään kaipaamaan häntä suunnattomasti..

  VastaaPoista
 118. Syvä osanottoni läheisille. Kristan blogiarviot olivat minulle tärkeitä, hän todella rakasti kirjoja ja jakoi lukemisen ilosanomaa ympärilleen.

  VastaaPoista
 119. Järkyttävä uutinen. Syvä osanottoni. Kristan kirja-arviot olivat hienoja ja tuntui, että hän näki kirjojeni takana olevaan taiteilijaan tarkemmin kuin kukaan muu.

  VastaaPoista
 120. Lämmin osanottomme. Krista ehti arvostella ja esitellä yhden minunkin kirjan viime syksynä. Hänen elämänsä päättyi liian varhain, aivan liian varhain. T: Mikko Haaksluoto ja Aleksndra Hintsala

  VastaaPoista
 121. Lämmin osanotto ja voimahalaus. Olen kokenut saman surun ja tiedän, miltä tällä hetkellä tuntuu. anja anja-reginan aitasta

  VastaaPoista
 122. Lämmin osanotto ja voimia <3

  VastaaPoista
 123. Jospa voisin, pienen osan ottaisin surustanne.
  Lämpimin ajatuksin!

  VastaaPoista
 124. Osanottoni teidän suruunne ja voimia kulkea tästä eteenpäin.

  VastaaPoista
 125. Lämmin osanotto raskaaseen suruun ♥

  VastaaPoista
 126. Voi hyvä tavaton mitä suru-uutisia täällä on! Syvä ja lämmin osanottoni. Pahinta on haudata oma lapsi. Voimia pitkään suruun Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 127. Osanottoni suureen suruunne. Voimia vaikean elämänvaiheen läpikäymiseen. <3

  VastaaPoista
 128. Osanottoni ja paljon voimia teille! Krista oli ihana ja valloittava persoona <3 Olimme hyviä ystäviä opiskelu aikoina ja olen miettinyt tänään paljon niitä aikoja lämpämöllä ja ikävöiden.
  T. Annika Tuimala

  VastaaPoista
 129. Lämmin osanottoni. Paljon voimia sinulle ja muille läheisille. ❤

  VastaaPoista
 130. Osanottoni! <3 Tämä tieto todella yllätti. Seurasimme Kristan kanssa toisiamme Instagrammissa ja tapasimme välillä blogitapahtumissa. Ihailin hänen tuotteliaisuuttaan ja positiivisuuttaan.

  VastaaPoista
 131. Osanottoni suruunne.Todella surullinen ja pysäyttävä uutinen. Voimia teille vanhemmille <3

  VastaaPoista
 132. Osaottoni teille suuren surun hetkellä <3

  VastaaPoista
 133. Lämmin osanottoni.

  Emme ehtineet kirjablogikollegoina ikinä tavata kasvokkain Kristan kanssa, mutta hänen tinkimättömän positiivinen asenteensa kirjallisuuteen ja elämään hehkui iloa ympärilleen ja toi monesti voimaa muidenkin arkeen.

  VastaaPoista
 134. Lämmin osanotto suureen suuruunne! Lukutoukkaa jää kaipaamaan suuri joukko.

  VastaaPoista
 135. On niin vaikeaa ymmärtää tätä uutista. Osanottoni teidän läheisten suureen suruun, toivon teille paljon voimia ❤

  Krista loi uskomatonta valoa, voimaa sekä lämpöä ympärilleen.

  VastaaPoista
 136. Suruunne voimia toivottaen ja menetykseenne osaa ottaen.

  VastaaPoista
 137. Nuoren ihmisen poismeno tuntuu aina julmalta ja epäoikeudenmukaiselta. Otan osaa menetykseenne.

  VastaaPoista
 138. Voi, toivon Teille vanhemmille ja muille läheisille paljon voimia Rakkaanne poismenon johdosta! Suru viiltää nyt syvältä. <3
  Lämmin osanottoni! Muistan teitä rukouksin!

  VastaaPoista
 139. Otan osaa suruunne. Toivon voimaa menetyksen hetkellä.

  VastaaPoista
 140. Osanottoni.
  Suurin suru on sanaton. Voimia päiviinne.

  VastaaPoista
 141. Ihan hirvittävän surullista. Otan osaa <3

  VastaaPoista
 142. Osanottoni. Toivottavasti löydätte lohtua puutarhasta, luonnosta ja läheisistänne.

  VastaaPoista
 143. Tämä on pysäyttävä uutinen. Otan osaa suureen suruun.
  Tapasin Kristan vuosi sitten Jyväskylän kirjamessuilla. Miten ihanan positiivinen ja energinen ihminen hän oli - hänen lämmössään oli hyvä olla. Hän oli uskomattoman aikaansaava, intohimoinen lukija. On vaikea kuvitella, että blogi on vaiennut -

  VastaaPoista
 144. Olen pahoillani tyttärenne pois menon johdosta. Olkoot enkelit kanssanne lohduttamassa teitä.

  VastaaPoista
 145. Otan osaa suureen suruun. Miten paljon sanottiin, miten paljon jäi sanomatta.
  Suvi Vehmanen
  (jonka kirjan Krista arvioi vastikään)

  VastaaPoista
 146. Otan osaa suruunne. Suruntunne on meille kaikille yhteinen. Krista oli valonkantaja, positiivisen sanankäytön ja energian suurlähettiläs. Onnellisena seurasin kuluneen viikonlopun messupostauksia, ja riemuitsin hänen puolestaan, niin paljon hän nautti kohtaamisista kirjabloggaajien, kirjailijoiden ja muiden lukutoukkien kanssa. Hänen päivittäiset postauksensa somessa, tulvivat ja intoa. Rakkautta lukemiseen ja kirjoihin ja sitä viestiä hän meille toi, rivien välistä hän toi vielä suuremman viestin, miten suuri merkitys meille kaikille on rakkaudella ja varovaisesti valituilla sanoilla. Viime syksynä kohtasimme jälleen Helsingin Kirjamessuilla ja halasin häntä lujasti ja kiitin häntä. JOuluna hän laittoi minulle kauniin jouluviestin, missä hän kiitti kaikesta ystävyydestä ja hyvästä energiasta, minä puolestani häntä. En voi ymmärtää hänen olevan poissa. Hän näytti tietä, oli valonlapsi, me voimme vain yrittää olla yhtä ystävällisiä ja hyviä toisillemme. Voimia surun keskelle, teille koko perheelle ja siunausta.

  VastaaPoista
 147. Lämmin osanottoni suureen suruun.

  Heli I

  VastaaPoista
 148. Syvä osanottoni ja voimia suuren surun kantamiseen.

  VastaaPoista
 149. Osanottoni suureen suruunne. Toivon teille paljon voimia. <3

  Krista oli ihanan valoisa ihminen ja mainio kirjabloggaaja, ja jään kaipaamaan hänen tekstejään ja kirjafiilistelyitään. Toivottavasti pilvien päältäkin löytyy ihania kirjoja Kristan luettavaksi.

  Jonna, kirjabloggaaja blogista Kirjakaapin avain

  VastaaPoista
 150. Osanotto valtavaan suruunne. <3

  Olen häkeltynyt. Järkyttynyt. Surullinen. Kristan ihanaa kirjablogia jäämme monen kollegan kanssa kaipaamaan. Hän oli ihana persoona, ja mikä into ja intohimo Kristalla oli kirjoihin! Hän todella jätti itsestään jäljen meihin.

  VastaaPoista
 151. Lämmin osanotto ja voimia suureen suruunne Anneli ja Kari. Tämä oli järkyttävä uutinen.

  VastaaPoista
 152. Lämmin osanotto suureen suruunne! <3

  VastaaPoista
 153. Surullinen ja järkyttävä uutinen lämminhenkisestä kirjojen ystävästä. Osanottoni läheisille.

  VastaaPoista
 154. Lämmin osanotto suruunne. Hyvää matkaa Krista.

  VastaaPoista
 155. Otan osaa syvään suruunne.

  Krista todella rakasti kirjoja ja bloggaamista, liian paljon on nyt poissa.

  VastaaPoista
 156. Luin usein Kristan blogia, ja hänestä jäi mieleen vaikeuksista selviäminen, omien oikeuksien puolesta toimiminen ja positiivinen asenne. Uutisen lukeminen sai minut itkemään. Syvät osanotot ja voimia. <3

  VastaaPoista
 157. Olen intohimoinen lukija ja seurasin Kristan blogia päivittäin. Kristan kirjoituksista tuli aina hyvä mieli ja ne kannustivat lukemaan itselle ihan uudenlaisia kirjoja. Järkytyin, kun huomasin blogista uutisen. Osanottoni!

  Katri R.

  VastaaPoista
 158. Syvä osanottoni! Vaikea tätä on tajuta, kun vasta äskenhän hän niin iloitsi kirjamessuista, kirjoista..ja nyt on poissa. Krista jätti varmasti tuhansiin kirja-alan ihmisiin vahvan jälkensä lukemisen todellisena lähettiläänä. Jäämme kaipaamaan.

  VastaaPoista
 159. Järkyttävä uutinen. Osanottoni suureen suruunne. Jaksamista teille kaikille Kristan läheisille.

  VastaaPoista
 160. Pysäytti... otan osaa suureen suruunne <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...