maanantai 27. huhtikuuta 2015

Helsingissä jo kevät! Spring in Helsinki!


Viikonloppu Helsingissä. Helsingissä on ihan kevät! Ohjelmassamme oli konsertti, käynti Kiasmassa ja kaupunginmuseossa, kävelyä rannoilla, shoppailua ja hyviä aterioita. Virkistävää!

Last weekend in Helsinki. Such beautiful weather in Helsinki. We went to a concert, visited two photo exhibitions, walked on sea shores, did some shopping and enjoyed excellent meals. The trip was very refreshing.

Lara Fabianin konsertti Finlandia-talossa. Upea konsertti. Lara Fabian asuu nykyisin Kanadassa, mutta osallistui vuoden 1988 Euroviisuihin Luxemburgin edustajana. Tuli neljänneksi kappaleellaan "Croire". 
In a concert by Lara Fabian in Finlandia Hall. Lara Fabian is a Belgian-born Canadian singer. She has sold over 20 million records worldwide and is the best-selling Belgian-born female artist of all time.  

Kiasmassa oli upea Robert Mapplethorpen (1946-1989) valokuvanäyttely. Näyttelyssä oli yli 250 teosta.The American photographer Robert Mapplethorpe (1946–1989) lived a life of passion in the New York underground and rock scenes in the 1970s and ‘80s. That passion also made its way into his art.
Consisting of more than 250 works, the retrospective exhibition in the Museum of Contemporary Art Kiasma offers a broad overview of the key periods of Mapplethorpe’s career.


Yksi näyttelyn valokuvista. 
One of the photos by Mapplethorpe.

Kiasmassa oli myös Ismo Kajanderin näyttely. Hyvä viisaus häneltä: Vanhemmiten hän on alkanut toivoa, ettei vaikeuksia tulisi kuin kaksi kerrallaan.  
In Kiasma, there was also an exhibition by Ismo Kajander. A piece of wisdom by him: When getting older, he has started to wish that there would be only two problems at a time.


  
 Perintö-valokuvanäyttelyssä kaupunginmuseossa.                          Inheritance photo exhibition in the city museum.

Illallisella Elite-ravintolassa. Saimme erinomaisen pöydän: Tauno Palon ja Matti pellonpään kantapöydän  .
 We enjoyded the meal in Elite, which is one of the oldest restaurants in Helsinki 

Kevät!

 Spring!
Näin vihreää ja kesäistä.
 Looks so green.Sunnuntaiaamuna, kun lähdimme junalla kotiin, satoi. Tässä näkymä hotellin ikkunasta.

On Sunday morning when we left Helsinki, it was raining. This is the view from the hotel.

10 kommenttia:

 1. Heipä, kävit blogissani laittamassa kivan kommentin, joten haastan sinutkin mukaan vastaamaan kinkkisiin kysymyksiin :) Käythän blogissani lukemassa kysymykset, ja laitat sitten haasteen eteenpäin, pakko ei tietenkään ole mutta jos haluat ja on aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut oikein antoisa kulttuuriviikonloppu! Tuollaiset reissut ovat kyllä niin kivoja ja virkistäviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joskus tuollaiset irtiotot todella virkistävät. Sää vaikuttaa aina paljon, nyt oli Helsingissä kaunis keväinen ilma.

   Poista
 3. Upeita kuvia! Varmaan hieno viikonloppu!
  Hitsi. Taidan olla jo tosi vanha: toivon, ettei vaikeuksia tulisi kuin yksi kerrallaan. :)
  Keväisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Oli mukava viikonloppu, tällaiset irtiotot silloin tällöin ovat mukavia.
   Kaunista kevättä sinullekin!

   Poista
 4. Kuulostaa ylelliseltä, kun vuorossa oli saunan kevätsiivous ja pienokaisten paimennus! Ismo Kajanderin ajatelma on juuri ajankohtainen... siis hyvää kevättä puutarhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuollainen irtiotto on suorastaan ylellistä. Kiva kun sellaiseen on joskus mahdollisuus. Kaunista kevättä sinullekin!

   Poista
 5. Kevät tänne on tullut, Onnenpensaat kukkivat juuri parhaimmillaan. Ja kunhan hieman lämpenee niin saa puutkin lehden. Mutta tänään sataa taivaan täydeltä vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että onnenpensaat jo kukkivat. Kyllä on mahtavaa tämä kevään tulo. Meillä kyllä nyt sataa räntää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...