keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Huonekasveja - Houseplants


Nyt on arpajaiset pidetty! Palkinnot lähtevät postiin tänä päivänä. Vielä kerran onnea voittajille! On siis aika palata normaaliin elämään. Arvonnan aikana olin saanut pari haastetta, joten aloitan niistä.

The lottery is now completed and the books will be mailed today. Once more, congratulations to the winners! 

Aliina Haapalehdon-blogista  oli laittanut minulle haasteen jo tammikuun lopussa. Kiitos tästä Aliina! Haaste koskee huonekasveja. Vaikka olen ihan surkea huonekasvien kasvattaja, haluan osallistua haasteeseen. Niin mukava on saada haasteita!

Something about houseplants, although this is the area I am very poor at.Koska olen niin huono huonekasvien kasvattaja, pyrin siihen että leikkokukkia olisi kotona mahdollisimman usein. Ruusu on mieheni suosikkikukka.
We have cut flowers instead of house plants. Rose is my husband's favourite flower.

Meillä on vaan näitä ihan tavallisia kasveja.
 We have only these normal houseplants.


Marraskuunkaktus kukkii joskus. 

  Schlumbergera truncata

Nyt keväällä esikot ja saintpauliat ilahduttavat mukavasti.
 Now in spring Primulas and Saintpaulias are beautiful.Pihakuiskaajan puutarhurin ajatuksia voi jatkossa lukea myös Oma PIHA -puutarhalehden Ihan pihalla -blogissa. Tervetuloa tutustumaan!
 http://omapiha.info/


Mukavaa loppuviikkoa! 

Have a good week!

 

21 kommenttia:

 1. kauniisti näyttävät kukkivan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi. Vahingossa jokin kukka saattaa vaikka kukkiakin.

   Poista
 2. Lohdullista, että on muitakin, joilla ei huonekasvikasvatus ole ihan ykkösasia! Toki sinulla on komeita kasveja ja kivoissa ämpäreissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että on muitakin, joille huonekasvit eivät ole ihan ykkösjuttu.

   Poista
 3. Komeita huonekasvejahan sinulla on ja santunkin olet saanut kukkimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltisti sanottu Ievastiina. Joskus jokin kukka kukkii - lähinnä vahingossa.

   Poista
 4. Hyväs kasvushan sun huanekasvit on. Mulla ei oo ku yks kunnolline joulukaktus ja pari muuta surkiaa kukkaa. Aina näin kevääsin ostan muutaman uuren, mutta viimmeestään kesällä ne kupsahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla, että en ole ainoa joka on huono huonekasvien kasvattaja.

   Poista
 5. En ole minäkään niin innokas huonekasveista onhan muutama viherkasvi mutta ei kovin montaa Hienosti kukkivat sinun kasvit kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma. Joskus jokin kukka kukkii, vaikka aika harvoin.

   Poista
 6. Onnea uudesta blogipaikasta! Hienoa että pääsit kirjoittamaan sinnekin. Minulla ei ole yhtään sisäkukkaa, en saa niitä menestymään, en edes helppoja, sinulla on hienoja sisäkukkia.

  VastaaPoista
 7. Nämä "ihan tavalliset" huonekasvit näyttävä kauniilta.

  VastaaPoista
 8. Olipa jännä lukea kommenteistakin, miten moni viherpeukalo ei pidä itseään hyvänä huonekasvien kasvattajana. Kauniisti näkyvät kyllä sinullakin kukkivan. :)
  Oma Piha on todella mielenkiintoinen lehti ja minulla oli monena vuonna se aivan ihana Pihakalenteri. Blogi näyttää kerrassaan kiinnostavalta!
  Kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 9. Hienot kukat sinulla. Ihailen koteja, joissa on kukkia, mutta itsellä ei ole ainuttakaan. Tapan ne kaikki aina. Naapurini, jolla on useita kasveja, antoi joskus minullekin, mutta oli pakko laittaa antamiselle stoppi - enhän halunnut olla koko ajan tappaja.. heh.

  VastaaPoista
 10. Minulla on sama juttu, että ei huonekasvit tahdo viihtyä. Toisaalta ei se kauheasti haittaa, kun maaliskuussa kaikki ikkunanedustat on täynnä taimipurkkeja

  VastaaPoista
 11. Hyviltä näyttää. Anopinkielet on todella helppoja, kun muistaa unohtaa kastella. Talvella annan vettä vain muutaman kerran, mites sinä?

  VastaaPoista
 12. Kiva kun vastasit haaasteeseen! Kaktuksesi kukkii upeasti ja rönsylilja näyttää ihanan rehevältä! Onnea myös uudesta yhteistykuviosta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...